Tutustumiskerta - online


Kuvaus

Kiinnostaako englannin opiskelu online, mutta hiukan mietityttää verkkotuntien toimivuus? Tutustumiskerran kautta voit kokeilla, miten homma toimii. Kameratapaaminen Whereby-alustalla ei sido sinua mihinkään. Mikäli online-opiskelu ei tunnu omalta jutulta, emme jatka tapaamisen jälkeen ja jos se taas vaikuttaa mielekkäältä, voimme yhdessä miettiä, mikä online-tuotteistamme sopisi juuri sinun tarpeisiisi! In English of course! Suomeakin saa tietysti käyttää, jos tuntuu tarpeelliselta. Kertatapaaminen on 45 minuutin pituinen ja hinta 45 e (sis. alv 24% 8,71 e).


Kielikumppanissa englannin koulutukset pitää FM Tiina Purhonen, joka on noin 30 vuotta toiminut monien eri alojen yritysten henkilöstön kielikouluttajana. Tiinan tunneilla edetään aina ilon kautta eikä turhia jäädä kiinni hankaliin kielikiemuroihin.


Verkkokauppatilauksen tehtyäsi laita viestiä tiina.purhonen@kielikumppani ja listaa 3 eri aikaa, jolloin ensimmäinen tapaaminen sopisi Sinulle. Voit jättää pvm-ehdotukset myös kohtaan "Tilausta ja toimitusta koskevat huomautukset" tilausta tehdessäsi. Vaihtoehtoisesti odottelet meidän viestiämme, joka tulee 24 tunnin sisällä tilauksestasi. Siinä tapauksessa kannattaa seurata myös roskapostia, koska sinne saattaa viestimme helposti sujahtaa.


Tapaamme siis Whereby-videoyhteydellä, johon lähetämme sinulle linkin. Ei latauksia eikä kirjautumisia, tulet vain linkkiä pitkin kätevästi ja turvallisesti suoraan Kielikumppanin online-toimistoon.


Tilauksesi on voimassa 2 kuukautta tilauspäivästä.


Let's get acquainted!