Pitkä kokemuksemme asiakkaan etu

Konkarikouluttajat

Uran alussa

Jo vuodesta 1998

Kielikumppani aloitti toimintansa jo vuonna 1998. Sitä ennen olimme kouluttaneet englantia, saksaa ja ranskaa toisen palveluksessa noin 5 vuotta. Kuva on Kielikumppanin syntyvuodelta. Enää ei ole Tiina&Johanna "ihan" noin suittuja, mutta hymy on herkässä edelleen! Takana on huimia määriä kielikursseja, valmennuksia, käännöstöitä, monenlaisia asiakkaita ja toimeksiantoja. Tämä kokemus sataa tietysti suoraan nykyisten ja tulevien asiakkaidemme laariin.

Lähes 30 vuoden aikana olemme kouluttaneet englantia, saksaa ja ranskaa monilla toimialoilla, monenlaisissa yrityksissä ja siksi meillä on melko selvä näkemys siitä, millaista kielitaitoa ihmiset tarvitsevat ja miten se voidaan saavuttaa. Koronan myötä siirryimme verkkoon, ja nyt on jo mukavasti sitäkin ehditty testaamaan: one-to-one yksityistunnit verkossa toimivat erinomaisen tehokkaasti. Englannin pienryhmät onnistuvat Turussa asiakkaan tiloissa, Logomossa tai tiettyjen tehopäivien osalta Local Home Visitin luona Hirvensalossa.

Kieltenopiskelun iloa

Meillä asiakas saa oppia tavalla, joka sopii juuri hänelle. Kun prosessi on mielekäs, oppiminen tehostuu. Sidomme koulutuksen sisällön aina suoraan asiakkaan omiin, todellisiin (työ)sisältöihin: jos tarpeen on saada keskusteluvalmiudet paremmaksi, keskitytään siihen. Jos taas presentointi on tärkeää, harjoittelemme sitä. Harvoin suomalaisen aikuisopiskelijan kanssa kannattaa kovin paljon kielioppia alkaa tankata. Meillä on hyvät pohjat, useimmiten ongelmana on puhumisen jännittäminen.

Minkä ilotta oppii, sen surutta unohtaa, eikö? Juuri siksi meillä edetään asiakkaan vahvuuksiin positiivisesti nojaten. Näin saadaan aikaan nopeaa ja tehokasta oppimista. So don't worry, be happy and join us!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, jos haluat jutella tarkemmin kielikoulutuksen eri mahdollisuuksista!

Puhelimitse:

+358 400 744 863

Sähköpostitse:

tiina.purhonen@kielikumppani.fi