Englantia B2B

Yritysten englannin teho- ja täsmäpäivät

Otsikon Kielikurssit verkossa alla on yksityis- tai paritunneiksi sopivia online-kielikursseja, ja ne kaikki ovat tietysti myös yritysten tilattavissa. Mikäli talossanne on tarvetta englannin ryhmävalmennuksiin, kannattaa ottaa yhteyttä suoraan meidän Tiinaan (tiina.purhonen@kielikumppani.fi) ja mietitään koulutusten sisällöt yhteistuumin. Esimerkkinä voisi mainita vaikkapa hissipuheen harjoituspäivät sekä tiimikohtaiset englannin tehopäivät Local Home Visit -yhtiön tiloissa Hirvensalossa. Tehopäivä - tai puolikas - voidaan järjestää myös omissa tiloissanne tiimille, jonka todellisella työagendalla olevia asioita käymme läpi englanniksi. Päivän ohjelmaan voi tarvittaessa lisätä englannin ääntämisen helpottavaa treenausta tai muuta tarvittavaa sisältöä, jonka tiimi itse määrittelee. Ota yhteyttä, räätälöidään juuri Teille oikea kokonaisuus.

Pienyrityksen englannin kielituki

Englannin kielitukemme on syntynyt kentällä vastaamaan erityisesti pienyritysten tarpeisiin. Tämä täsmäpalvelu on tarkoitettu pk-yrittäjän avuksi kansainvälistymistoimissa. Hoidamme yhteistyössä kanssasi vaikkapa sähköpostiliikenteen, kun talon omat resurssit eivät riitä. Joskus voi myös tulkkauksen tarve yllättää (esim. neuvottelutilanne).

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää ja annamme tarjouksen, joka sisältää juuri tarvitsemiasi palveluita etkä maksa turhasta.

Käännöspalvelut

Teemme käännökset aina yhteistyössä asiakkaan kanssa. Jos jostain kumman syystä emme osaa aivan varmasti sanoa, miten olisi hyvä ilmaista vaikkapa 'kananuorikko', emme esitä (edes valistuneita) arvauksia, vaan varmistamme sisällön asiantuntijalta – usein siis asiakkaalta itseltään. Näin vältetään oudot ja pahimmillaan harhaanjohtavat käännöskukkaset. Tämä työtapa on yksi tärkeimmistä syistä, miksi Kielikumppanilla on paljon pitkäaikaisia tyytyväisiä käännösasiakkaita, jotka arvostavat henkilökohtaista kontaktia myös käännösten kohdalla.

Käytämme työssämme käännösmuistiohjelmaa, joka helpottaa ja nopeuttaa saman asiakkaan seuraavien tekstien työstämistä. Jollei toisin yhdessä sovita, käännösten laskutusperusteena on yleensä valmiiksi käännetyn tekstin merkkimäärä (Word-Tarkistus-Sanamäärä-Merkkejä (myös välilyönnit lasketaan).

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse. Jos soittelet, jätä viesti vastaajaan, olemme ehkä juuri kurssinpidossa!

Puhelimitse:

+358 400 744 863

Sähköpostitse:

tiina.purhonen@kielikumppani.fi