Referenssit

Aurajooga Oy

Destia Oy

Haka-Kone Oy

HC Management Services Oy

Hihna-Pepe Oy

HKScan

Hoitohuone Kivuton

Imperial Tobacco Finland Oy

Insinööritoimisto Arcus Oy

Kapua

La Petite Provence

Lassila & Tikanoja Oyj

LightPress Oy

Merirantala Oy

Netorek Oy

PCAS Finland Oy

PerkinElmer/Wallac Oy

Piiroinen

Pilkington Automotive Finland Oy

Puuha Group Oy

Raisio Oyj

RCL (UK) Ltd

Sormat Oy

Sorv-Elektro Oy

Tietoteema Oy

Turun Konekeskus Oy

Vakka-Suomen Voima Oy

Meille Kielikumppani on ollut enemmän kuin kumppani kielessä. Toimimme varsin erikoistuneella alalla (vaativan tason henkilöarvioinnit ja potentiaalikartoitukset yritysten strategisissa elämänvaiheissa). Asiakkaamme ovat vahvasti kansainvälistyneitä pörssiyhtiöitä, jotka edellyttävät partnereiltaan paitsi toimivaa kielitaitoa myös kykyä substanssitasoiseen keskusteluun ja lisäarvon tuottamiseen.

Hämmästyimme Kielikumppanin kyvystä sovittautua juuri meille tyypilliseen ympäristöön kaikkine haasteineen. Heidän kanssaan kielen osaaminen on saanut oikean statuksen: olemme oppineet paitsi hallitsemaan kieltä entistä paremmin myös kommunikoimaan substanssimme ja potentiaalisen lisäarvomme asiakkaille kielellisin keinoin.

Matti Reinikainen, organisaatiopsykologi

HC Management Services Oy

Yli vuosikymmenen jatkunut yhteistyö Kielikumppanin Tiinan kanssa vain paranee ja syvenee. Tiinan teksteissä näkyy vahva ja monipuolinen bisnesosaaminen. Kun on kerran tutustunut Tiinaan ja tekee hänen kanssaan yhteistyötä, ei tästä naisesta halua päästää irti.

Heidi Hirvonen, viestintäjohtaja

HKScan

Englannin opiskelu on ollut mukavaa ja se on räätälöity vastaamaan juuri minun tarpeitani ja osaamistani. Aloittaessani tämän kurssin, minulle oli tärkeintä saada varmuutta englannin kielen puhumiseen ja sitä olen kyllä tältä kurssilta saanut. Tiina on asiantunteva ja innostava opettaja, jonka kanssa englannin kielen opiskelu on hauskaa!

Ulla

Pidän erityisen paljon siitä, että Kielikumppanissa saan aina asioida suoraan kääntäjän kanssa. Yhteinen kielipulmien sparrailu on todella hedelmällistä ja tutun kääntäjän kanssa on hyvä hioa yhtiön omat termit kuntoon. Pitkäaikaisen yhteistyömme aikana aikataulut ovat aina pitäneet ja käännökset olleet laadukkaita - joskus jopa suomenkielinenkin teksti on käännösprosessin aikana parantunut!

Liisi Tamminen, viestintäpäällikkö

Raisio Oyj

Kielikumppanin avulla olen uskaltanut avata suuni vieraalle kielellä, virheitä pelkäämättä. Suosittelen lämpimästi!

Karin

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, mikäli sinulla on kysymyksiä liittyen koulutuksiimme ja palveluihimme!

Puhelimitse:

+358 400 744 863

Sähköpostitse:

tiina.purhonen@kielikumppani.fi