Asiantuntijan englanti 3/6/9 x 60 min verkossa

alkaen 325,00 €


Kuvaus

Jännittääkö tilanteet, joissa pitäisi jutella englanniksi töissä? Hirvittääkö vastata töissä puhelimeen, jos vaikka englantia joutuu puhumaan? Tuleeko useinkin mieleen ajatus, että ”kaikki työkaverit osaavat niin hyvin, etten kehtaa”?


Tule Kielikumppanin oppiin 3/6/9 x 60 min. Whereby-videoyhteydellä ja nostetaan englannin puhetaidot seuraavalle tasolle. Opiskelet kuten parhaaksi näet – peräkkäisinä päivinä, kerran viikossa tai joka toinen viikko. Harjoittelemme tunneilla niitä asioita, jotka ovat juuri sinulle hankalia keskustelussa. Todennäköisesti huomaat osaavasi paljon enemmän kuin luulitkaan ja huomaat myös, ettei se puhuminen ihan niin kamalaa olekaan.


Juttukaverinasi tehokurssilla toimii konkarikouluttaja Tiina Purhonen, FM. Soittele/sähköpostaile ja kerro, minkä näet hankalana englannin puhumisessa ja aloitetaan iloisesti ongelman ratkaisu! Jos tuntuu hankalalta määritellä ongelmaa, ei hätää, se selviää kyllä kunhan juttusille pääsemme.


Yhdellä kerralla kulutamme aikaa siis 60 minuuttia, jonka jälkeen saat sähköpostitse kotitehtävän, joka määritellään juuri sinun todellisten tarpeiden mukaisesti. Kotitehtävänä voi myös olla oikea dokumentti, joka sinun on määrä tehdä töissä (sähköposti, raportti, power point -esitys jne.). Määrittelemme yhteistyössä, mistä sinulle on kaikkein eniten todellista hyötyä.


Kannattaa varmasti kysellä työnantajan halukkuutta osallistua kustannuksiin, näin alv saadaan vähennyksiin ja kurssi on antiinsa nähden hyvinkin kustannustehokas. Yksityishenkilönä saatat saada kurssimaksun verotukseen vähennykseksi, mikäli pystyt todentamaan verottajalle, että tarvitset työssäsi hyvää kielitaitoa.


Online-koulutuksen tehokkuudesta on jo hyvää kokemusta ja näyttöä korona-ajan alusta lähtien. Yksityistunnit mahdollistavat täysin yksilöllisen oppimisen ja juuri Sinulle sopivat sisällöt.


Laitetaanko siis englannin jutustelutaidot kuosiin? Ota yhteyttä, jos sinulla on lisäkysymyksiä tai haluat varmistaa, sopiiko tämä kurssi juuri sinulle:

– sposti: tiina.purhonen@kielikumppani.fi

– puh. 0400 744 863, Tiina saattaa olla englannin tai ranskan tuntia pitämässä (Turun Logomossa tai verkossa) eikä siksi voi vastata, joten jätä viesti ja soittelemme sinulle takaisin.


Verkkokauppaostoksen tehtyäsi laita viestiä tiina.purhonen@kielikumppani ja listaa vaikkapa 3 eri aikaa, jolloin ensimmäinen tapaaminen sopisi Sinulle. Voit tietysti myös odotella meidän viestiämme, joka tulee 24 tunnin sisällä ostoksestasi. Siinä tapauksessa kannattaa seurata myös roskapostia, koska sinne saattaa viestimme helposti sujahtaa.


Tapaamme Whereby-videoyhteydellä, johon laitamme sinulle linkin. Ei latauksia eikä kirjautumisia, tulet vain linkkiä pitkin kätevästi ja turvallisesti suoraan Kielikumppanin online-toimistoon.


CU soon online!