Englannin pika-apu verkossa 1½ tuntia


Kuvaus

Joskus yksi tapaaminen saattaa riittää! Olet ehkä menossa työhaastatteluun ja tiedät osan haastattelusta olevan englanniksi ja mieluusti hiukan treenaisit. Vai onko edessä power point -presentaatio englanniksi, jonka haluat käydä läpi yhdessä ammattilaisen kanssa? Myös hissipuheen hionta ja harjoittelu sopii hienosti aiheeksi. Varmasti muunkinlaisia tarpeita saattaa tulla eteen, missä kertatapaaminen englanniksi olisi hyvä ratkaisu.


Kielikumppanin Tiina on tehnyt tämänkaltaisia toimeksiantoja jatkuvasti uransa aikana, joten uskallamme luvata, että tapaamisen jälkeen tunnet itsesi varmemmaksi, mikä se alkuperäinen tarve sitten olikin. Jos et ole varma, onko Kertarysäys sinulle oikea ratkaisu, ota yhteyttä tiina.purhonen@kielikumppani.fi tai soittele 0400 744 863 - Tiina voi olla tuntia juuri pitämässä eikä voi vastata, joten jätä viesti vastaajaan ja hän soittelee takaisin heti vapauduttuaan.


Verkkokauppatilauksen tehtyäsi laita viestiä tiina.purhonen@kielikumppani ja listaa 3 eri aikaa, jolloin ensimmäinen tapaaminen sopisi Sinulle. Voit jättää aikaehdotukset myös kohtaan "Tilausta ja toimitusta koskevat huomautukset" tilausta tehdessäsi. Vaihtoehtoisesti odottelet meidän viestiämme, joka tulee 24 tunnin sisällä tilauksestasi. Sen mukana saat myös laskun. Siinä tapauksessa kannattaa seurata myös roskapostia, koska sinne saattaa viestimme helposti sujahtaa.


Tapaamme Whereby-videoyhteydellä, johon laitamme sinulle linkin. Ei latauksia eikä kirjautumisia, tulet vain linkkiä pitkin kätevästi ja turvallisesti suoraan Kielikumppanin online-toimistoon.


See you - just this once :-)


Tilauksesi on voimassa 2 kuukautta tilauspäivästä.