Englannin puhuminen jännittämättä 3/6/9 x 45 min verkossa

alkaen 230,00 €


Kuvaus

Jännittääkö englannin puhuminen? Tuntuuko, että kaveriporukassa ”kaikki muut osaa niin hyvin”? Olisiko kiva matkoilla heittäytyä keskusteluihin ihan täysillä? Ratkaisu on Kielikumppanin lyhytkurssi, joka myös nimellä Icebreaker tunnetaan!


Tule Kielikumppanin kanssa juttelemaan 3/6/9 x 45 min. Whereby-videoyhteydellä ja helpotetaan puhumisen tuskaa. Opiskelu tapahtuu yhdessä sovitulla aikataululla, esim. kerran viikossa. Harjoittelemme jutustelutaitoja iloisesti ja rennosti. Todennäköisesti huomaat osaavasi paljon enemmän kuin luulitkaan!

Jututtajanasi Icebreaker-minikurssilla toimii konkarikouluttaja Tiina Purhonen, FM. Yksi tapaaminen kestää siis 45 minuuttia. Icebreakerin kokonaishinta 230/420/580 e (sis. alv 24%). Jos työnantajasi osallistuu maksuun, voimme räätälöidä sisällön työnkuvasi mukaisesti. Saattaa kuitenkin olla, että siihen tarkoitukseen sopisi paremmin Kielikumppanin työenglannin online-kurssi.


Laitetaanko siis piste puhumisen pelolle? Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoa:

– sposti: tiina.purhonen@kielikumppani.fi

– puh. 0400 744 863, Tiina saattaa olla englannin tai ranskan tuntia pitämässä (Turun Logomossa tai verkossa) eikä siksi voi vastata, joten jätä viesti ja soittelemme sinulle takaisin.


Verkkokauppaostoksen tehtyäsi laita viestiä tiina.purhonen@kielikumppani.fi ja listaa vaikkapa 3 eri aikaa, jolloin ensimmäinen tapaaminen sopisi Sinulle. Voit tietysti myös odotella meidän viestiämme, joka tulee 24 tunnin sisällä ostoksestasi. Siinä tapauksessa kannattaa seurata myös roskapostia, koska sinne saattaa viestimme helposti sujahtaa.


Tapaamme Whereby-videoyhteydellä, johon laitamme sinulle linkin. Ei latauksia eikä kirjautumisia, tulet vain linkkiä pitkin kätevästi ja turvallisesti suoraan Kielikumppanin online-toimistoon.


Let’s break ice together!