Englantia Logomossa ihan livenä


Kuvaus

Englannin keskustelukurssi 5 x 75 min


Jos online-kurssi ei ole Sinun juttusi ja asustelet Turun seudulla, Logomo-tapaamiset voisivat olla vastaus englannin opiskeluun. Riippuen nykytasosta tapaisimme esim. kerran viikossa tai kerran-pari kuukaudessa. Sisällön päätämme yhdessä todellisten tarpeittesi mukaisesti - jollekin se tarkoittaa pelkkää työasiaa, toiselle nimenomaan sitä small talkia, joka tulee ajankohtaiseksi heti, jos työssä on matkustelua ja asiakkaiden/yhteistyökumppaneiden tapaamista. Kurssin tarkoituksena voi olla myös pelkästään puhetilanteiden jännittämisen helpottaminen.


Juttukaverinasi kurssilla kaffe-/teekupin ääressä toimii konkarikouluttaja Tiina Purhonen, FM. Soittele tai sähköpostaile ja kerro, minkä näet hankalana englannin puhumisessa ja aloitetaan iloisesti ongelman ratkaisu! Jos tuntuu hankalalta määritellä ongelmaa, ei hätää, se selviää kyllä kunhan juttusille pääsemme.


Yhdellä kerralla kulutamme aikaa 75 minuuttia, jonka jälkeen saat sähköpostitse kotitehtävän, joka määritellään yhdessä siten, että kotityöstä on sinulle mahdollisimman paljon hyötyä. Tehtävänä voi myös olla oikea dokumentti, joka sinun on määrä tehdä töissä (esim. sähköposti, raportti, power point -esitys).


5 kerran kurssihinta on 555 e (sis. alv 24% eli 107,42 e).


Yksityistunneilla voimme keskittyä täysin juuri Sinulle tärkeisiin sisältöihin ja kielitarpeisiin.


Laitetaanko siis englannin jutustelutaidot kuosiin?
Lisäkysymyksiin vastaamme mielellämme spostitse tiina.purhonen@kielikumppani.fi tai puhelimitse 0400 744 863. Tiina saattaa olla tuntia pitämässä eikä siksi voi vastata, joten jätä viesti ja soittelemme sinulle takaisin.


Verkkokauppatilauksen tehtyäsi laita viestiä tiina.purhonen@kielikumppani.fi ja listaa 3 eri aikaa, jolloin ensimmäinen tapaaminen sopisi Sinulle. Voit kirjoittaa aikaehdotukset myös kohtaan "Tilausta ja toimitusta koskevat huomautukset" tilausta tehdessäsi. Vaihtoehtoisesti odottelet meidän viestiämme, joka tulee 24 tunnin sisällä tilauksestasi. Samassa viestissä saat laskun, jossa on 8 päivän maksuaika. Mikäli aloitamme kurssin ennen eräpäivää, tulee maksu suorittaa ennen ensimmäistä tapaamista. Jos työnantajasi haluaa mieluummin verkkolaskun, ilmoittele meille asiaankuuluvat tiedot. Seuraa myös roskapostia, koska sinne saattaa ensimmäinen viestimme helposti sujahtaa.


Maksettu kurssi on voimassa 8 kuukautta laskun maksupäivästä lähtien.


Kielikumppanin Tiina tietää pitkän kokemuksensa ansiosta, mistä naruista kannattaa vetää, että saadaan sinun englannin puhetaidot seuraavalle tasolle!


CU soon at Logomo!