Maksuton jutusteluvartti verkossa


Kuvaus

Kiinnostaako englannin opiskelu verkossa, mutta haluasit kokeilla, miten homma toimii? Kevään -23 ajan tarjoamme tutustumiskerran maksutta, joten nyt kannattaa kokeilla! Kameratapaaminen Whereby-alustalla ei sido sinua mihinkään. Jutustelemme vartin verran in English of course, mutta suomeakin saa tietysti käyttää, jos tuntuu tarpeelliselta.


Kielikumppanissa englannin koulutukset pitää FM Tiina Purhonen, joka on noin 30 vuotta toiminut monien eri alojen yritysten henkilöstön kielikouluttajana. Tiinan tunneilla edetään aina ilon kautta eikä turhia jäädä kiinni hankaliin kielikiemuroihin.


Verkkokauppatilauksen tehtyäsi laita viestiä tiina.purhonen@kielikumppani ja listaa 3 eri aikaa, jolloin ensimmäinen tapaaminen sopisi Sinulle. Voit jättää pvm-ehdotukset myös kohtaan "Tilausta ja toimitusta koskevat huomautukset" tilausta tehdessäsi. Vaihtoehtoisesti odottelet meidän viestiämme, joka tulee 24 tunnin sisällä tilauksestasi. Siinä tapauksessa kannattaa seurata myös roskapostia, koska sinne saattaa viestimme helposti sujahtaa.


Tapaamme siis Whereby-videoyhteydellä, johon lähetämme sinulle linkin. Ei latauksia eikä kirjautumisia, tulet vain linkkiä pitkin kätevästi ja turvallisesti suoraan Kielikumppanin online-toimistoon.


Tilauksesi on voimassa 3 viikkoa tilauspäivästä.


Let's get acquainted!