Matkailuitaliaa, yksityistunnit 5 x 45 min verkossa


Kuvaus

Ciao!


Siintääkö näköpiirissä matka Italiaan ja haluaisit saada ainakin perustilanteet haltuun italiaksi? Kielikumppanin Matkailuitaliaa Heljän kanssa on tehokas vastaus! Kurssin etenemisnopeuden päätät sinä. Samoin voit valita tilanteita, jotka näet erityisen tärkeinä, esim. ruoka tai kulttuuri tai mikä se juuri Sinun kiinnostuksen kohde onkin. Yksityistunnit mahdollistavat henkilökohtaisen sisällön toteutuksen. Mikäli italian tarve liittyy löyhästi työhösi, kerrot asiasta Heljälle ja hän voi ottaa sen huomioon sisältöjä suunnitellessaan.


Käytämme kurssilla Finn Lecturan kirjaa In viaggio, jotta sinulla olisi kotona helpompi itseksesi opiskella ja onhan siitä varmasti iloa Italian reissujen aikanakin. 5 x 45 minuutin kurssi sopii ensimmäistä kertaa italiaa aloittelevalle, mutta mainiosti myös ns. valealkajalle eli sellaiselle, joka on jo hiukan joskus lukenut esim. kansalaisopistossa tai koulussa. Siinä tapauksessa voitte mahdollisesti hiukan nopeammin edetä kurssin aikana.


Mikäli haluat asiasta tarkemmin jutella, ota yhteyttä suoraan Heljään 040 5449 608 ja jätä viesti, jollei hän töiltään pysty heti vastaamaan. Voit myös lähettää sähköpostia tiina.purhonen@kielikumppani.fi. Ennen kurssia kannattaa jo ostaa/tilata kirja suosikkikaupastasi.


Verkkokauppatilauksen tehtyäsi laita viestiä tiina.purhonen@kielikumppani.fi ja listaa 3 eri aikaa, jolloin ensimmäinen tapaaminen sopisi Sinulle. Voit kirjoittaa aikaehdotukset myös kohtaan "Tilausta ja toimitusta koskevat huomautukset" tilausta tehdessäsi. Vaihtoehtoisesti odottelet meidän viestiämme, joka tulee 24 tunnin sisällä tilauksestasi. Samassa viestissä saat laskun, jossa on 8 päivän maksuaika. Mikäli aloitamme kurssin ennen eräpäivää, tulee maksu suorittaa ennen ensimmäistä tapaamista. Lasku voidaan halutessasi lähettää myös verkkolaskuna, joten ilmoittele siinä tapauksessa laskutustiedot. Seuraa myös roskapostia, koska sinne saattaa ensimmäinen viestimme helposti sujahtaa.


Tapaamme siis Whereby-videoyhteydellä - ei latauksia eikä kirjautumisia, tulet vain lähettämäämme linkkiä pitkin kätevästi ja turvallisesti suoraan Kielikumppanin online-toimistoon.


Matkailuitalian kurssi on voimassa 5 kuukautta laskun eräpäivästä lähtien.


Buon viaggio!