Ranskan alkeet avec ystäväsi, online


Kuvaus

Bonjour chers amis du français !


Kerää oma kahden tai kolmen hengen porukkasi ja aloitetaan ranskan iloinen opiskelu! Sovitaan yhdessä sopiva kirjamateriaali, jotta on kotosalla mahdollisuus tehdä tehtäviä ja harjoitella muutenkin omaan tahtiin. Tapaamme 6 x 60 minuuttia Whereby-alustalla joustavasti kaikille sopivalla aikataululla. Kurssilla keskitytään perusasioihin, joiden avulla pärjäät Ranskassa matkaillessasi. Sisältöön vaikutatte tietysti myös te osallistujat! Mikäli haluat ihan yksiksesi kanssamme opiskella, se sopii tietysti myös mainiosti.


Kurssihinta on kokonaishinta, jonka jaatte keskenänne, joko kahteen tai kolmeen pekkaan. Ranskan opastajananne toimii Kielikumppanin Tiina. Soittele 0400 744 863 tai spostaile tiina.purhonen@kielikumppani.fi ja jutellaan tarkemmasti asiasta! Jos haluatte tutustumiskerran ranskan osalta, nappaatte vain englannin tutustumiskerran täältä verkkokaupasta - samainen englannin Tiina on ranskan osalta puikoissa.


Mikäli olisi vielä hyvä jutella asiasta tarkemmin ota yhteyttä spostilla tiina.purhonen@kielikumppani.fi tai soittamalla 0400 744 863, Tiina saattaa olla tuntia pitämässä eikä siksi voi vastata, joten jätä viesti ja soittelemme sinulle takaisin.


Verkkokauppatilauksen tehtyäsi laita viestiä tiina.purhonen@kielikumppani.fi ja listaa 3 eri aikaa, jolloin ensimmäinen tapaaminen sopisi Teille kaikille. Voit kirjoittaa aikaehdotukset myös kohtaan "Tilausta ja toimitusta koskevat huomautukset" tilausta tehdessäsi. Vaihtoehtoisesti odottelet meidän viestiämme, joka tulee 24 tunnin sisällä tilauksestasi. Samassa viestissä saat laskun, jossa on 8 päivän maksuaika. Mikäli aloitamme kurssin ennen eräpäivää, tulee maksu suorittaa ennen ensimmäistä tapaamista. Lasku voidaan halutessasi lähettää myös verkkolaskuna, joten ilmoittele siinä tapauksessa laskutustiedot. Seuraa myös roskapostia, koska sinne saattaa ensimmäinen viestimme helposti sujahtaa.


Tapaamme siis Whereby-videoyhteydellä - ei latauksia eikä kirjautumisia, tulet vain lähettämäämme linkkiä pitkin kätevästi ja turvallisesti suoraan Kielikumppanin online-toimistoon.


Bonne journée et à bientôt!


Kurssi on voimassa 6 kuukautta ostopäivästä lähtien. Kirja ei sisälly hintaan.