Tea for two, englannin parikoulutus 4x60 min verkossa, 2 hlöä samasta organisaatiosta


Kuvaus

Jos organisaatiossanne on kaksi henkilöä, jotka tarvitsevat englannin keskustelun buustausta, 4 kerran Tea for two on mainio vaihtoehto yksin opiskelulle. Kun ollaan samasta yrityksestä, voidaan puhua työasioista luottamuksellisesti. Jos osallistujat ovat eri organisaatioista, pysyttäydymme sisällöissä tietenkin yritysten kannalta julkisissa asioissa. Sisällöt riippuvat joka tapauksessa osallistujista eli keskustellaan asioista, joista on hyötyä kummankin työssä.


Ottakaa yhteyttä, jos haluatte keskustella tarkemmin parikoulutuksesta: tiina.purhonen@kielikumppani.fi tai 0400 744 863. Tiina saattaa olla tunnilla, joten jätä viesti ja hän soittaa takaisin heti vapauduttuaan. Yksi vaihtoehto on myös kokeilla Tutustumiskertaamme à 45 euroa.


Verkkokauppatilauksen jälkeen laita viestiä tiina.purhonen@kielikumppani.fi ja listaa 3 eri aikaa, jolloin ensimmäinen tapaaminen sopisi Teille molemmille. Aikaehdotukset voi kirjoittaa myös kohtaan "Tilausta ja toimitusta koskevat huomautukset" tilausta tehdessä. Vaihtoehtoisesti odotella meidän viestiämme, joka tulee 24 tunnin sisällä tilauksesta. Samassa viestissä saatte laskun, jossa on 8 päivän maksuaika. Mikäli aloitamme kurssin ennen eräpäivää, tulee maksu suorittaa ennen ensimmäistä tapaamista. Lasku voidaan halutessasi lähettää myös verkkolaskuna, joten ilmoittele siinä tapauksessa laskutustiedot. Myös roskapostia kannattaa seurata, koska sinne saattaa ensimmäinen viestimme helposti sujahtaa.


Tapaamme siis Whereby-videoyhteydellä - ei latauksia eikä kirjautumisia, tulette vain lähettämäämme linkkiä pitkin kätevästi ja turvallisesti suoraan Kielikumppanin online-toimistoon.


Tea for two on voimassa 5 kuukautta laskun maksupäivästä lähtien.


Let's have a cup of tea online! Well, coffee is ok too... ;-)