The Floor is Yours, varmuutta englanniksi esiintymiseen


Kuvaus

Esitelmä, pitchaus, työhaastattelu tai puhe tulossa - ja peräti englanniksi! Jännittääkö esiintyminen, pyörryttääkö jo pelkkä ajatus? Ja äänikin värisee! Kielikumppanin The floor is yours -valmennus voisi olla juuri sopiva ratkaisu!


Valmennuksen tavoitteena on löytää rentoa, iloista energiaa esiintymiseen ja varmuutta kehonkieleen. Äänenkäyttöä vahvistamme monipuolisilla hengitys- ja artikulaatioharjoituksilla. Voimme tarvittaessa myös pohtia, mitä tunteita haluat herättää esitykselläsi tai mitä tarinaa haluat kertoa.


Tule Kielikumppanin Anun kanssa harjoittelemaan esiintymistä 3x45 min. Zoom-videoyhteydellä ja helpotetaan yhdessä esiintymispelkoa. Opiskelu tapahtuu yhdessä sovitulla aikataululla, vaikkapa kerran viikossa. Itse valmennus tapahtuu suomeksi, mutta omaa puhettasi, tarinaasi tai itsesi esittelyä harjoittelet Anun kanssa englanniksi. Valmennus ei siis ole kielikurssi, vaan painotus on esiintymisen harjoittelussa.


Valmentajanasi The floor is yours -kurssilla toimii näyttelijä Anu Hoskin, FIA, M.A.. Yksi verkkotapaaminen kestää 45 minuuttia. Kolmen kerran paketin kokonaishinta yksityisopetuksena 220€/ (sis. alv 24%).


THE FLOOR IS YOURS!


**


Jos organisaatiossanne olisi paikallaan järjestää 4-8 hengen ryhmälle yhteinen esiintymisvalmennuspäivä, pyydä tarjouksemme! Tulemme joko paikan päälle valitsemiinne tiloihin tai järjestämme päivän Turun Logomossa tai Local Home Visitin tiloissa Turun Hirvensalossa. Kielikouluttajana näillä kursseilla toimii Tiina Purhonen ja esiintymisvalmentajana puolestaan Anu Hoskin, molemmilla pitkä ja monipuolinen kokemus omilla alueillaan.


**


Kun olet verkkokaupassa The floor is yours -paketin tilannut, laita viestiä tiina.purhonen@kielikumppani.fi ja listaa 3 eri aikaa, jolloin ensimmäinen tapaaminen sopisi Sinulle. Voit tietysti myös odotella meidän viestiämme, joka tulee 24 tunnin sisällä tilauksestasi. Samassa viestissä saat laskun, jossa on 8 päivän maksuaika. Mikäli aloitamme kurssin ennen eräpäivää, tulee maksu suorittaa ennen ensimmäistä tapaamista. Lasku voidaan halutessasi lähettää myös verkkolaskuna, joten ilmoittele siinä tapauksessa laskutustiedot. Seuraa myös roskapostia, koska sinne saattaa ensimmäinen viestimme helposti sujahtaa.


Kurssi on voimassa 5 kuukautta laskun maksupäivästä lähtien.