Tutustumiskerta, esiintymisvalmentaja Anu Hoskin


Kuvaus

Kiinnostaako esiintymisvalmennus online, mutta mietit verkkotuntien toimivuutta? Tutustumiskerran kautta voit kokeilla, miten homma toimii. Kameratapaaminen Anun kanssa Zoom-alustalla ei sido sinua mihinkään. Mikäli online-opiskelu ei tunnu omalta jutulta, emme jatka tapaamisen jälkeen ja jos se taas vaikuttaa mielenkiintoiselta, voit napata verkkokaupastamme The floor is yours -valmennuksen. Anun tutustumiskerta on 45 minuutin pituinen ja hinta 45 e (sis. alv 24% 8,71 e).


Kielikumppanissa esiintymisvalmentajana toimii Anu Hoskin, FIA, M.A Culture and Arts, B.A. Acting. Anu on vetänyt useita teatteri- ja ilmaisutaidon kursseja. Esiintymisvalmennus sekä äänen ja kehonhuolto ovat hänen ydinosaamistaan. Anu on näytellyt mm. Lontoossa Criterion Theatressa, Teatro Tecknisssa ja Corbett Theatressa, Edinburghissa Grayfria's Kirk Housessa ja Turussa Linnateatterissa, Tehdasteatterissa, Turun Kaupunginteatterissa, Samppalinnan kesäteatterissa, Helsinki Filmille, sekä useissa eri freelance ryhmissä. Hän on tehnyt mm. lastenteatteria, musikaaleja, klassikoita ja nykydraamaa. Hän on myös käsikirjoittanut ja dramatisoinut näytelmiä. Treeniteatterin hän perusti 2007. Treeniteatteri tarjoaa laadukasta ilmaisutaidon opetusta, teatteriryhmiä ja esityksiä lapsille.


Heräsikö lisäkysymyksiä? Soittele Anulle 044 3000 122 ja jätä tarvittaessa viesti ja soittelemme sinulle takaisin. Sähköpostilla voit jättää viestin tähän osoitteeseen: tiina.purhonen@kielikumppani.fi


Verkkokauppatilauksen tehtyäsi laita viestiä tiina.purhonen@kielikumppani.fi ja listaa 3 eri aikaa, jolloin ensimmäinen tapaaminen sopisi Sinulle. Voit kirjoittaa aikaehdotukset myös kohtaan "Tilausta ja toimitusta koskevat huomautukset" tilausta tehdessäsi. Vaihtoehtoisesti odottelet meidän viestiämme, joka tulee 24 tunnin sisällä tilauksestasi. Samassa viestissä saat laskun, jossa on 8 päivän maksuaika. Mikäli aloitamme kurssin ennen eräpäivää, tulee maksu suorittaa ennen ensimmäistä tapaamista. Lasku voidaan halutessasi lähettää myös verkkolaskuna, joten ilmoittele siinä tapauksessa laskutustiedot. Seuraa myös roskapostia, koska sinne saattaa ensimmäinen viestimme helposti sujahtaa.


Tapaamisiin Zoom-videoyhteydellä.


Tutustumiskerta Anun kanssa on voimassa 2 kuukautta laskun maksupäivästä lähtien.