Tutustumiskerta, italianopettajasi verkossa


Kuvaus


Ciao! Kielikumppanissa italian keskusteluja vetää Heljä, joka on asunut Roomassa 9 vuotta ja valmistunut filosofian maisteriksi Rooman La Sapienza yliopistosta. Hän on lisäksi Turun auktorisoitu italian kielen opas.


Jos haluat mietiskellä italian opiskeluasi Heljän kanssa, nappaa tästä 45 minuuttia asian läpikäyntiin. Se ei sido sinua mitenkään, joten voit käyttää ajan vaikkapa vain tsekataksesi, miten jutustelu sujuu. Heljä kertoo sitten tapaamisen lopuksi, mikä voisi olla hyvä tapa edetä - vai onko italiasi jo aivan tarpeeksi hyvällä tasolla :-) Kertatapaamisen hinta on 45 e, joka sisältää 24% arvonlisäveron eli 8,71 e.


Mikäli olisi vielä hyvä jutella asiasta tarkemmin - ihan simppelisti suomeksi - ota yhteyttä spostilla tiina.purhonen@kielikumppani.fi tai soittamalla 0400 744 863, Tiina saattaa olla tuntia pitämässä eikä siksi voi vastata, joten jätä viesti ja soittelemme sinulle takaisin.


Verkkokauppatilauksen tehtyäsi laita viestiä tiina.purhonen@kielikumppani.fi ja listaa 3 eri aikaa, jolloin ensimmäinen tapaaminen sopisi Sinulle. Voit kirjoittaa aikaehdotukset myös kohtaan "Tilausta ja toimitusta koskevat huomautukset" tilausta tehdessäsi. Vaihtoehtoisesti odottelet meidän viestiämme, joka tulee 24 tunnin sisällä tilauksestasi. Samassa viestissä saat laskun, jossa on 8 päivän maksuaika. Mikäli aloitamme kurssin ennen eräpäivää, tulee maksu suorittaa ennen ensimmäistä tapaamista. Lasku voidaan halutessasi lähettää myös verkkolaskuna, joten ilmoittele siinä tapauksessa laskutustiedot. Seuraa myös roskapostia, koska sinne saattaa ensimmäinen viestimme helposti sujahtaa.


Tapaat Heljän siis Whereby-videoyhteydellä - ei latauksia eikä kirjautumisia, tulet vain lähettämäämme linkkiä pitkin kätevästi ja turvallisesti suoraan Kielikumppanin online-toimistoon.


Tutustumiskerta on voimassa 2 kuukautta laskun eräpäivästä lähtien.