Tutustumiskerta, saksaa natiivin kanssa verkossa


Kuvaus

Haluaisitko keskustella saksaksi natiivin kanssa? Se onnistuu meillä Kielikumppanissa Maritta Antoniazzin kanssa! Maritta on kotoisin Hampurista, mutta asuu tällä hetkellä Suomen Turussa. Hän puhuu myös ruotsia erinomaisesti ja suomeakin jo melko hyvin, joten vaikket kovin paljon vielä saksaa puhuisi, tulet kyllä ymmärretyksi. Ja kuten hän tuossa alla kertoilee, hän on suomea Suomessa opiskellut eli osaa hyvin hypätä kielen oppijan saappaisiin.


Jos et ole ihan vielä varma, miltä tällainen tapa opiskella verkon kautta tuntuisi, Kielikumppanin tutustumiskerta on hyvä ratkaisu. Se ei sido sinua mitenkään eikä mihinkään. Kertatapaaminen kestää 45 minuuttia ja hinta 45 e, joka sisältää 24% arvonlisäveron eli 8,71 e.


Tässä pari sanaa Marittalta - auf Deutch versteht sich:


Hallo,


2018 bin ich von Hamburg nach Turku gezogen, um ein altes Holzhaus zu renovieren. Meine Mutter ist schwedisch-sprachige Finnin, mein Vater ist Deutscher. Von Beruf bin ich Architektin.


Ich interessiere mich deshalb natürlich für Architektur, Design und unsere Umwelt. Gutes Essen, meine Familie und mein Hund sind mir auch sehr wichtig.


Seitdem ich in Finnland lebe, lerne ich finnisch- ich weiß wie schwer es ist eine neue Sprache zu lernen und freue mich, dir beim Deutsch lernen zu helfen und mit Dir zu „plaudern“. Du kannst Themen, die Dich interessieren vorschlagen und ich werde dann Texte und Vokabeln vorbereiten. Oder wir reden über aktuelle Ereignisse - es wird bestimmt nicht langweilig!

Bis bald, Maritta


Verkkokauppatilauksen tehtyäsi laita viestiä tiina.purhonen@kielikumppani.fi ja listaa 3 eri aikaa, jolloin ensimmäinen tapaaminen sopisi Sinulle. Voit kirjoittaa aikaehdotukset myös kohtaan "Tilausta ja toimitusta koskevat huomautukset" tilausta tehdessäsi. Vaihtoehtoisesti odottelet meidän viestiämme, joka tulee 24 tunnin sisällä tilauksestasi. Samassa viestissä saat laskun, jossa on 8 päivän maksuaika. Mikäli aloitamme kurssin ennen eräpäivää, tulee maksu suorittaa ennen ensimmäistä tapaamista. Lasku voidaan halutessasi lähettää myös verkkolaskuna, joten ilmoittele siinä tapauksessa laskutustiedot. Seuraa myös roskapostia, koska sinne saattaa ensimmäinen viestimme helposti sujahtaa.


Tapaamme siis Whereby-videoyhteydellä - ei latauksia eikä kirjautumisia, tulet vain lähettämäämme linkkiä pitkin kätevästi ja turvallisesti suoraan Kielikumppanin online-toimistoon.


Lisäkysymyksiin vastaamme mielellämme spostitse tiina.purhonen@kielikumppani.fi tai puhelimitse 0400 744 863. Tiina saattaa olla tuntia pitämässä eikä siksi voi vastata, joten jätä viesti ja soittelemme sinulle takaisin.


Tutustumiskerta on voimassa 2 kuukautta laskun maksupäivästä lähtien.